Republic of Malaysia | Local Campaigns Resources

June 30, 2008

MALAYSIA : OIL : REVISIT PETRONAS’s THE SHELL’s ? : ANWAR’S GONE

Filed under: Republic of Malaysia — Tags: , , , , , , , , , — Nun Ha Alliance @ 1:21 pm

RE VISIT : SOM Kepada Rakyat Malaysia « by SOM

..previous answers revisit : ..Brother, banyak orang minyak. Banyak orang tak tahu hal minyak cakap halminyak contoh nya seperti si itu si ini, Ada yang jamin harga minyak akan turun bawah kelenjar mereka pun ada. Satu soalan tuan, kita sama sama tahu hal minyak, QUESTION IS< mana kecekapan anda untuk bidding price 2 tahun lagi?_2. Kenapa Shell yang sedikit orang nya mampu jadi raja minyak di Petronas. 3.Kami dah kena berhenti kerja dulu, bila lagi turn executive lain nak di berhentikan semata mata kerna dengan cakap Shell. 4. Dah baca cadangan saya, agak rendah bahasa nya, tapi direct to the face, cadangan NAK HIDUP, kerana asas hidup sekarang ni adalah minyak..http://kgmelayumajidee.wordpress.com/2008/06/23/malaysia-oil/ 5. Jangan lah kita tunjuk hero kita jaga lubang minyak, sedangkan lanun di depan pintu adalah sedara mara kita jugak, dan sedih nya, MEREKA DIAM tepuk tangan sebab harga minyak naik. DEAL minyak bukan sikit kan? BUT THE GAP yang akan berlaku nanti, antara kaya dan miskin terus berlaku. < By the way, those yang tak ada experience dalam minyak, YES< PLEASE avoid this area, Khairy ke, Pak Lah ke, SO..PETRONAS yang dah bercabang kita bangunkan sama sama dulu tu, terbukti gagal kerana ..mengikut arus politik orang yang tak tau untung di pilih bercakap kat dewan, terketar ketar nak jawab isu semasa hal minyak..AGREE? by the way..Salam. Cheers. Is this comment goind to be published, otherwise, i am wasting my time. KYB
by Ko Yem Binjai June 22, 2008 at 5:39 pm

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: