Republic of Malaysia | Local Campaigns Resources

July 2, 2008

MALAYSIA : ANWAR GONE : LONDON NOTES : NO TO USA : SAVE PETRONAS FROM ANWAR+USA

  • message below : semasa anwar di stadium shah alam semalam, we have another wrestlings contingent ter kait anwar ON INTERNET.
  • part of the blogs were saved/deleted until we all return back and convinced the checkers conspiracy. as to avoid mistakes and proper malayu bangsa malaysia nusantara.

  • we fight for the rights of malaysian to know. NOT FOR OPPOSITION OR CORRUPT BN LEADERS.

we are nutral/ we are standing beside you/ but we choose NO to ANWAR NAJAT.

  • Bye Bye Anwar..and some corrupts BN / Oppo leaders members.

ALL articles and REPORTS HAS INTERLINKS AND MESSAGE ONE TO TO ANOTHER, CLEVER PEOPLE CAN CATCH UP.

  • ANALYSE MALAYSIAN ANALYSE . YOU LEAVE POLITICS? POLITIC LEAVES YOU..
  • < AS PER RECORDED/ were aired for few hours DURING anwar assembly at shah alam yesterday..

// cek isis, kenapa diam// send report/ link cukup.

//si rahman pas aku tak jumpa, telepontak jawab.

dia sorang tahu anwar..si bayswater info okay, kajang pun okay.

//get zul shell/

//tian chua tak kata apa apa pun kan, deklarasi tu dah awal tahun dia buat.

//so si bunga tu sebelah siapa?//

zez/ kau nanya balik rakit sana, boleh ke tolak perahu balik muara? kita kena dapat seluruh team..macamana?

//budak bakun bukan balik kes tu, tapi mungkin tu pun dia orang nak ambik, sebab kalimantan masuk power plant dia orang, projk sambas.

//habis kenapa oxfordian sibuk tengok fail petronas lepas tu diam, dan masuk dinner 4th floor. hey tun thanks for the message,

//zul, aku namapak gambar rosli team 16 ada dalam magazine tu hari. contact dia balik boleh/

//tu gambar lama, tapi aku tahu mana dia

/jadi nya si XX cuma nak cek nak melompat pagar level 4 sedangkan tun sendiri tak pergi dinner tu.

//so apa fail tu dia orang buat.

//rosli kat bukit.

//now get khairy. dia nak petronas juga. siapa dalam team legal tu. get trading department.

oxford tahu cerita kenapa W2 diam? habis si oxford dengan anwar sama team juga?

hantar je kad raya kat tan sri. bukit boleh buat.

zul kau jumpa patail, semuka dengan syed hamid, ni cerita dah bebas.

tanya confirm kita jaga balik harta malaysia untuk malaysia rogerout

//mintak noon mesej 10

so orang ke empat tu khairy ke?

ZEZ ..cepat print. tokyo. pakistan. london. cepat print.

jika isu ni naik ..pak lah bising, kita masuk report, zul, kau suruh khairy letak jawatan,

//okay aku dah dapat 5 orang . negeri telepon.

//zez tarik rakit zez. 5 orang dah okay.

//info jakarta muara, okay orang lama aman.

aku simpan fail ni. kejap lagi.

/bayswater tolong mesej nomor sama.

//tanya tuhan bas kajang okay tak.

jez angakat telepon.

ajs tak jawab. pukul berapa sana sekarang.

glen mintak balik fail 2002. the one marcopolo.

//anom please contact john pj.

//bambang aku nak detail petronas maman tu.

//darwin dah sampai belum, please confirm marcopolo.

no need off line. let PTV read and comment openly.

-1 hour belum baca.

//shah alam dah habis keluar.

// +9 baru simpan, let wdc baca. let them know we know.

guys, chek at chedet.hope comment is good.

hey man, cheers.

//no t yet. all umbrella is enough.

anyone can go to republik enjoy music.

//+9 cm kodasai

cepat print out

//goodnight muara bye jakarta

//k

+9

zez lepas ni pakai gmail address.+9

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: