Republic of Malaysia | Local Campaigns Resources

July 10, 2008

Malaysia : Tajol Rosli, Mukhriz, Hishamuddin : Code Pink :

Filed under: Ko Yem Binjai — Tags: , , , , , , , , , , — Nun Ha Alliance @ 2:48 am

Dalam dunia ni, ada pihak yang tak berpolitik, sebab, datuk nenek mereka pernah kena tipu dengan lanun. Mereka serik. Tetapi masih panas. Masih ada. mainnan dah jadi lain.

Tetapi, mereka tetap menyokong setiap kemajuan bangsa, kaum, adat, ugama, sehingga lah kepada sesiapa pun anak anak kecil yang berjalan di depan mata mereka..Mereka tolak politik sinis kotor busuk dan mereka tolak desas desus angin syurga. Maka Allah Tuhan dan Isa eleihisalam, yang di kongsi bersama oleh setiap anggota komuniti yang berbilang bangsa dan ajaran kepercayaan itu tadi, memelihara satu perkara iaitu – kudus.jernih.

Maka, satu hari nanti, mereka akan bersuara, mereka akan ter jelma, dengan ke ikhlasan di air muka mereka, maka, satan satan akan tunduk dan sujud di depan mereka, maka terserlah di benak pikiran si satan itu, satu KESADARAN, bahawa mereka telah terlambat..terlambat untuk menilai, mana yang baik, mana yang buruk..

Sesungguh nya, mereka yang kudus ini lah pelazim pemerintah yang asli. Bukan si lanun. Bukan si Pengkhianat.

So, jika nak paham baca laman ni, bukan satu lembar dah boleh paham semua, ada lima di Malaysia, Tibet dan Europe, bahasa Japan, Russia Tibet, Myanmar, Spain dan France. Bahasa mudah, bukan bahasa Protokol. Sebab, Emperor China dah kita jumpa di Shinto Shrine di Japan dan Australia. Tapi balik di sini, macam macam hal lah budak budak berlagak ego cakap kosong. Kita cuba bahasa direct rubbish on my face.

Laman ini dan selanjut nya akan di tujukan khusus untuk DS Tajol Rosli, Mukhriz dan Hishamudin OnnH’Onn.

Tapi ada syarat, jangan sampai air telaga kami yang dah 700  tahun purnama  tak kena simbah sinar mentari ni berkocak, jika berkocak lagi, memang lah nahas.

Si Anwar tu dah lama kami lupa kan. Rekod busuk, dah Jahanam.  Yang ngikut si Pak Nik. Jahanam PAS.

Si Najib, buat lah apa yang patut, tapi sebaik nya cari lah saya di belakang tiang dekat kaabah tu. Tak payah masuk kaabah macam Ustadz Haron Din. Sebab ada mesej ni, dari satu hamba, dia hanyalah seorang peminta sedekah di Mekah tu. Ingat kan ?

Tapi ingat Datuk Datuk. Walau pun kami promosi kan di sini, harap nya jangan lah ulang silap kali kedua. Ulang silap kali kedua arti nya bodoh. Kita tahu mana silap nya, tapi jika dibandingkan tak lah seteruk Chua Kesihatan tu. Atau Tian Chua. Atau Chua SAPP. Atau Chua Joo Meng. Juga untuk kenangan Tan Koon Swan family dan Tun HS Lee dan Tun Tan Siew Sin Family in London. Below we start with Dato Tajol Rosli.

Why Tajol Rosli should be the next UMNO President, Chairman BN and coming PM ?

Below is an extract from our article that had mentioned on these..cuba tanya A Total Blog, but here we go,

..Back to Tajol Rosli the story were as follows: oh. ini cerita 25 tahun lepas. Khairy masa tu 10 tahun je. hinguih. Here we go.

  1. What is a Leader? He asked. So I have to be careful because his late father was a prominent figure in the local group UMNO.

  2. Who is the next incumbent for Premiership? He asked. I said Najib but he had a different idea. So we talked about Najib. Deng Dong Deng Dong, finally I concluded that GOSH I must be careful with these politician, why are they like this?

  3. What do you think of Anwar? He asked. I said I don’t go for people on the street. He laughed.

  4. What do you think of Ghafar Baba? He asked. I said I don’t like his face.

  5. What about Mahathir? I said, he is a northern guy, but you also from the north. He laughed.

  6. What about Tengku Razaleigh? I said can we change this subject because I am more concern about you.

  7. I ASKED HIM, why not you become the next premier? and he said...bla bla blog bla bla blog

  8. He concluded later, that I must be able to score the goal before others do for you. SO I LEARNT.

Okay, selepas dari itu, beliau di naikkan ke MB Perak. Last sekali kami berjumpa beliau sewaktu di rumah kenduri nya anak Orang Besar Lapan Perak Dato’ Ahmad Rashidi di Ipoh, 12 tahun dulu. Kemudian pengembaraan kami bermula di agenda international.

Why are we coming back to focus on Malaysia here ?

Sebab kasian, NAJAT PENGKHIANAT BANGSA DAH KELUAR..so, our fight is on that. So, harap kan si Imam, Pendita, Sami, Kepala Adat dan peng percaya agama adalah ketulusan hidup ? Mohon sampaikan mesej ini. Selebih nya nak tahu hal kami, sila lah lawati A Total Blog. Mereka dah mula capture link kami. Link kami dah kena sealed dari setan yang kami jumpa dalam wordpress. Ada. Kami cakap yang benar. Tak reti nak mohong. Insyallah, Dengar khabar ada berita Parti Islam yang baru akan di tubuhkan nak lawan PAS yang kalut ni. Pak Nik tu, bagus. Budak budak dia yang sewel sikit. So, kita cakap tak ada skrip, direct to your face. Accept the fact. Matematik kena buat betul, dan akan kita tahu sejelas nya.

Apa tujuan kita di sini ialah, kerana banyak lagi cucu cucu mak enon mak joyah mak timah boleh jadi calon..dah lah..yang tua tua ni..dan yang muda muda macam Khairy, Tian Chua tu..jelak lah..setahun jagung, belum kena hek lagi dengan Baby Boomer Malaysia yang bangun kan Malaysia waktu zaman Mahathir tu..turap jalan raya guna tangan bukan ada mesin pun..banyak lagi parti akan muncul..Letih lah mainan budak budak ni..London busuk lah !!

So balik kita kepada 3 orang yang akan di promosi kan di sini. Oops, kami bukan di bayar oleh mereka. Tapi kenang budi bapak bapak mereka yang pandai. Anak pun jadi pandai. Semuga anak anak kita pun jadi pandai macam kita.

You pandai ke ?matematik okay tak ? home work dah siap ?

Ko Yem Binjai

テクノラティで見るブログ

London 1850pm.

updated below : Future DPM/PM Malaysia with Rudd.

Kevin Rudd, who has announced a number of joint programs with Malaysia,  visits a secondary school in Kuala Lumpur.

updated : H’Onn with Rudd 10.07.2008. Kuala Lumpur

Ko Yem Binjai

テクノラティで見るブログ

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: