Republic of Malaysia | Local Campaigns Resources

August 17, 2008

MIC U | Blogged

UiTM issue | Straight talk

Its there. for the Indian Malaysia.

Lim Kok Wing is there for the Chinese. Now give 10% free education for the poor chinese !!

Sunway is there for the Chinese. Now give 10% free education for the poor chinese !!

Sarawak is there.

Sabah is there.

Next, I want to see, is University PKR by Khalid Salleh !! Buat sendiri, jangan ganggu politik bangsa mak kamu !!

I swear on my mother’s grave

If you people talk nonsense and exaggerated things that is not necessarily to be addressed instead of talking about giving provide job, or attacking with slanderous issues, I tell you to your face,

masih ada melayu mahu tuntut balik hak melayu and this tanah melayu back to them

dah di beri jalan, dah di beri air, dah di beri muka

sekarang mau pantat security company pulak

dah di beri bontot pun

sekarang nak main kan isu kaum lagi?

bila kamu nak matang?

cabar ? cubalah

masih ada melayu gila kat luar sana yang boleh main gila balik dengan kamu ?

smash.

I proposed PKR ni, pulang balik jawatan pada rakyat atur kan jamban dan pinggan nasi dalam rumah kamu. Ramai lagi yang layak atur kan negara ni.

TUNGGU PRU13

+9 tokyo

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: