Republic of Malaysia | Local Campaigns Resources

August 25, 2008

Anwar’s PR Ploy | Blogged

Filed under: Ko Yem Binjai, Malaysia, Republic of Malaysia — Tags: — Nun Ha Alliance @ 3:39 pm

WE EXPOSED ONLY REAL STRAIGHT TALK

MALAYSIA : 911 : 1-HOUR BEFORE ANWAR TALK : PLOY UNFOLDED : FACTOR IF : ANWAR RE THINK : AMNESTY RESCUE US

MALAYSIA : 911 : ANWAR – PM PLOY ? Target is Tun M : CASE UNFOLDED : AMNESTY RESCUE US.

moscow rescue 911

.

  1. The time of arrogant and focusing on him, may end at the hand of the people that he apprehend-s.
  2. The time of patriotism and indulging in him, may end at the hand of the poor people that he befriend-s.
  3. The time of truth and memories in him, may end at the hand of the history on his regime.

..yang ni atas tak penting, cuma petunjuk baca bawah. AWAS KITA MAHU DI JUAL KE AMERIKA OLEH ANWAR: BANGUN !! BUANG ANWAR !!

  1. Ignoring the fact that he had Ezham, ignoring the fact that ezham is with Pak Lah currently.
  2. Ignoring the fact that Ezham supposed to surrender all the files he had blistfully acquired, to go against Mahathir, for police during Tun M, now
  3. Ignoring the fact that Ezham pruportedly produced another files he displayed against PKR’s the opposition, for Pak Lah.
  4. Ignoring the fact that USA is meddling in the Anwar political scenario with flagship striped in red and white.
  5. Ignoring the fact that PKR supporters are supporting all these chaos.
  1. kita lupa fakta si ezham, sekarang ezham dengan pak lah.
  2. fakta ezham seharus nya serah kan fail yang dia ada, demi lawan Mahathir, waktu kes anwar lawan mahathir,
  3. kita lupa fakta ezham masuk pak lah, guna fail nak lawan PKR, di shah alam tadi, sebab tu khalid keluar, dan nampak tak happy.
  4. kita lupa amerika keluar notis jangan sentuh anwar setelah keluar dari turkey embassy,
  5. kita lupa anwar guna penyokong yang dah tahu mainan anwar, so dia buat pertemuan, dan 6 hb ni demo minyak.

AREN’T WE STUPID ? IS THIS A STUPID PLOY ?

PLEASE, AMNESTY TO STEP IN.

KYB

additional.

  • that’s why syed hamid albar give mcuh gurantee on protectionism ? kenapa syed hamid sibuk beri jaminan, siapa anwar? syed hamid menteri dalam negeri, usa dah beri arahan jangan ganggu anwar.
  • that’s why shahrir commented that they are efficient ? sharir melatah, dia bilang dulu kata umno tak efisien, tapi sekarang umno efisien.
  • that’s why Jakarta involve? because next year is PEMILU? kenapa jakarta masuk campur, sebab tahun depan Pemilu.
  • that’s why Jakarta were instructed by Australian to go USA and meet the President? kenapa ada australian suruh jakarta juma amerika jika sesiapa pun lelaki/perempuan jadi presiden, dan mega dapat sokongan konfiden amerika.
  • that’s why Anwar is so confident with America? sebab tu, anwar konfiden sebab ada amerika
  • that’s why Turkey come in picture, and supported by Bush visit in Ankara recently, because Turkey wants EU membership? Turkey konfiden beri tempat untuk Anwar sebab, Bush ada lawat ankara, dan Turkey mahu sokongan amerika masuk EU yang terkendala.
  • that’s why USA wants to control oil after much restrictions from Shell? amerika mahu petronas sebab Shell partner besar dalam petronas dan jadi halangan
  • is that’s why USA wants Petronas, and TUN Mahathir is there, and USA cannot get access? Sedangkan tun m ada di sana, dan usa tak dapat access
  • So, IF Anwar reigns, Najib Gone, Pak Lah stays, Tun Mahathir leave Petronas? so, bila anwar kuasa, najib kena belah sebab tun mahathir suka najib, dan tun m kena belah,
  • Anwar take charge? Anwar ambil alih petronas? shell kena belah
  • USA take charge? AMerika kuasa petronas
  • Another Indonesia? satu lagi indonesia
  • Rendra, who is Rendra. sopo rendra?…okay jakarta muara tolong bantu. sebab tu rendra bilang tiada lagi pemimpin yang setara dengan anwar di nusantara. mereka lupa si noon.Ha, sebab tu anwar letakkan solidariti bahasa kita, dia tukar dari keadilan. ke solidariti, no kita tak sama dengan keadilan. kita rakyat dasar bebas jajahan. sebab tu dia masuk embassy turkey, sebab turkey dan kena pegang amerika, dan embassy dekat dengan usa embassy, kenapa dia tak pergi kedutaan indonesia, sebab, dia tahu ada noon.ha, mungkin ada orang kita beritahu noon dah ber cakap, sebab tu dia buat cerita dia nak kena nyok, hmm..sebab tu ada laporan kata insider tak tahu siapa noon ha, sebab tu tun m tak nak jumpa minggu lepas, tapi kenapa nazri sibuk cabar backbencher lepas kan jawatan dia sebab humanitarian ni ..kenapa dia sibuk ya? hmmkau paham maksud aku kan?


Setinggi Mana Beruk Melompat Akhir nya ke London Juga.

Malaysia !! Wake up !! ..you have been betrayed, left and rights.

That’s why Tun M quits and asked all member to QUIT.

PS

so//aziz..4 orang dalam BN tu ialah AKU BERAT PADA < Syed hamid albar, shahrir, dan dua lagi…siapa ye…nazri? atau..aku berat soalan ni, siapa yang baik dengan tian chua dalam bn ?..

kenapa jeanne pergi sarawak rasmi kaum sana, kenapa pak lah tak pergi lepas rasmi sempadan kalimanatan? kenapa sapp dan mat taib nak keluar? hmmm..kumpul kan maklumat jezz kau paham kan? najib kena main sebab dia akan dikatakan perusak amnesty halau illegal immigrant balik. so indon marah najib, so najib tak naik, sebab najib datang dapat karpet merah, anwar pergi jakarta tak dapat karpet merah….OK/ done, confirm please, kyb cek..

// cek isis, kenapa diam// send report/ link cukup.

//si rahman pas aku tak jumpa, telepontak jawab.

dia sorang tahu anwar..si bayswater info okay, kajang pun okay.

//get zul shell/

//tian chua tak kata apa apa pun kan, deklarasi tu dah awal tahun dia buat.

//so si bunga tu sebelah siapa?//

zez/ kau nanya balik rakit sana, boleh ke tolak perahu balik muara? kita kena dapat seluruh team..macamana?

//budak bakun bukan balik kes tu, tapi mungkin tu pun dia orang nak ambik, sebab kalimantan masuk power plant dia orang, projk sambas.

//habis kenapa khairy oxfordian sibuk tengok fail petronas lepas tu diam, dan masuk dinner 4th floor. hey tun thanks for the message,

//zul, aku namapak gambar rosli team 16 ada dalam magazine tu hari. contact dia balik boleh/

//tu gambar lama, tapi aku tahu mana dia

/jadi nya si khairy cuma nak cek nak melompat pagar level 4 sedangkan tun sendiri tak pergi dinner tu.

//so apa fail tu dia orang buat.

//rosli kat bukit.

//now get khairy. dia nak petronas juga. siapa dalam team legal tu. get trading department.

oxford tahu cerita kenapa W2 diam? habis si oxford dengan anwar sama team juga?

hantar je kad raya kat tan sri. bukit boleh buat.

zul kau jumpa patail, semuka dengan syed hamid, ni cerita dah bebas.

tanya confirm kita jaga balik harta malaysia untuk malaysia rogerout

//mintak noon mesej 10

so orang ke empat tu khairy ke?

ZEZ ..cepat print. tokyo. pakistan. london. cepat print.

jika isu ni naik ..pak lah bising, kita masuk report, zul, kau suruh khairy letak jawatan,

//okay aku dah dapat 5 orang . negeri telepon.

//zez tarik rakit zez. 5 orang dah okay.

//info jakarta muara, okay orang lama aman.

aku simpan fail ni. kejap lagi.

/bayswater tolong mesej nomor sama.

//tanya tuhan bas kajang okay tak.

jez angakat telepon.

ajs tak jawab. pukul berapa sana sekarang.

glen mintak balik fail 2002. the one marcopolo.

//anom please contact john pj.

//bambang aku nak detail petronas maman tu.

//darwin dah sampai belum, please confirm marcopolo.

no need off line. let PTV read and comment openly.

-1 hour belum baca.

//shah alam dah habis keluar.

// +9 baru simpan, let wdc baca. let them know we know.

guys, chek at chedet.hope comment is good.

hey man, cheers.

//no t yet. all umbrella is enough.

anyone can go to republik enjoy music.

//+9 cm kodasai

cepat print out

//goodnight muara bye jakarta

//k

+9

zez lepas ni pakai gmail address.+9

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: