Republic of Malaysia | Local Campaigns Resources

August 6, 2008

Straight Talk : Ethnic is Value, Humanity is Plural

One Response to “ARE WE WILLING TO BECOME ‘BANGSA MALAYSIA’?”

Darling,

Whoever ask you to destroy your ethnicity, first thing you should do is..KILL HIM. Stupid enough if I am too late to marry a chinese girl at the age of 60 or marry an indian woman at the age of 70. Historian were made to re-write the history which is at the later stage, the truth unveiled. even the nigers in london are respected as niggers but they are londoners. so don’t listen to this government influenced questions wheteher we can submit to SURRENDER our toilet to the neighbour !!

let me explain, THE HISTORY taht they tried to re-write is coming back to them !! that’s where they got stucked !! would you ask your children to play at the mosque or temple with kavadi and free sex at afternight party ? which one do you allow. so KEEP YOUR VALUE as it is. BANGSA MALAYSIA is all about BANKING SYSTEM AND anything that is between your stomach bellybutton to 6 inches below and 6 inches up !! thats HUMANITY. and a bit of HUMANISM. even if you are atheist, you are A HUMAN..so deny all these historian especially the one who lead the society..he is the most corrupted and too bad the chinese had produced one species as his that destroy the trust to chinese !! and malay umno had allowed him to tell th ehistory wihtout knowing the truth..MALAYSIA WERE CONSTRUCTED ON SOYABEANCURD and TEMPEBASI added with PUTUMAYAM which all this combination had made neutralist imbalance in getting the purity after the activation of the moleculous society !! darrn, that smy opinion, and I will rally on that dear friend..WE WERE MIS-THREAD !!..

for the malays..i am more concern and they thought that malaysia is belong to them !! haaaahhhh…crazy..KL IS GOING TO BE LONDON DARLING, sex is going to be free and free..like they talk by Raja Petra and Anwar..next, even wife sex with other people will be tabloidED..whats going on to this world ya ?

raed on herein

Straight Talk : Malayu Over Politis

#1. Teruk sangat ke Republik Indonesia ? Saya komen : Malaysia lebih jahanam !! Kerana Cronyism !!

#2. Teruk sangat ke Almarhum Razak Ahmad? Saya komen : Memang patut Syed Husin PRM dibatal !!

#3. Teruk sangat ke Umno dalam BN? Saya komen : Siapa tak sayang Umno !! jika mereka ADA2TELINGA !!

#4. Teruk sangat ke Malaysia dalam Malaysia? Saya komen : No point tukar LEADER selagi BANK tak tukar !!

#5. Teruk sangat ke Kristian dalam Islam? Saya komen : sebab makbapak bilang Islam saja yang baik !!

#6. Soalan Keramat. Teruk sangat ke Raja asal Lanun? Saya komen : Sampai mampus tak saya sembah !!

nah di bawah ini, ialah pendapat komen saya terhadap Melayu yang di buai mimpi, mereka mengharap pampers dia akan di beli oleh anak anak mereka pada masa akan datang..sila kan baca.

Conclusion 21.07.2008 : Straight Talk

Orang Melayu dah kalah dalam perlumbaan di Malaysia dan Dunia. Yang control sebenar nya ialah BANK-kepala-Cina. Bercakap hal siapa diri kita, raja ke, manusia biasa ke, no point. IF PNB and other banks are controlled by the Malays for Malaysian Malays and other races, then..at least one step dah ber laku sah dan boleh bantu Melayu. Selagi Melayu kalah dalam ekonomi? Maka keserasian hidup di alam Melayu Nusantara tak akan stabil. Justeru, akan berlaku satu lagi musibah. Nah..sejarah sudah tunjukkan dan bukti, Raja melayu sudah tak berkuasa, malah memohon kuasa kembali? read here..Malah sejarah 100 tahun masih jelas di kepala dan ingatan. Atas dasar peribadi, banyak lagi rakyat kerajaan melayu lama merasa di abaikan. Ini satu phenomena. Salah ke ? Malah sekarang ini, quoted as saying, ada perwakilan kita di sidang Asean di Singapore komentar mengatakan perjuangan manusiawi salah jika tertumpu pada peribadi !! sedangkan dia lupa, satu peribadi lelaki akan menjadikan keluarga dan masyarakat dan kampung dan negeri dan negara, segala berpunca dari 1-esa-single-peribadi kemudian dikembangkan. Tetapi dalam perjuangan untuk menuntut hak republik, adalah sekutu untuk menjadi kan martabat manusia malaysia tegak pada asas milik malaysia kepada rakyat malaysia. Dengan rencana di atas, dan penilaian, ternyata monarchy gagal. ternyata UMNO ke-rajaan juga gagal. UMNO ni siapa? ke-rajaan atau ke-pemerintahan? (administrator?)..apa yang sudah berlaku ialah , UMNO ke-rajaan dan sistem semua ikut kata veto PM..so, ANDA SUDAH DI DALAM REPUBLIK !! ..CUMA dalam diam, Malaysia masih tak melihat dan tak sadar, cuma, PRESIDEN tak di nobat kan. Contoh : Penang sekarang ni, Guan Eng is the President !! tak lama lagi gadoh lah tu..naik baru sehari dua, nama jalan dah di sign board kan tulisan Cina ? itu kah aspirasi Malaysia dan PKR duduk diam tak kekal kan kehendak Malaysia Malaysia? Jika India naik Presiden, nama jalan signboard ada tulisan Tamil? So makin berselerak lah isu masyarakat dan dipecahkan oleh DAP? NOW? apa komen Raja Melayu ? TERNYATA KOSONG !! Malah rekod tunjukkan banyak anak cucu raja melayu kurang ajar dan sesat batasan. Apakah mereka manusia? atau binatang? kita tahu, cek rekod..dan kami dari kerajaan lama, kami melihat. Sorry, ini bukan personal, but, demi bangsa dan masa depan malaysia di nusantara, lazim kami anggap ke-rajaan melayu dah gelumang BADAI. sooner or later, jika melayu tak bangun, jika sikap racist masih kuat? maka, melayu dan cina akan gaduh..INGAT?..kes 1998 Indonesia ? INI SALAH SIAPA ? JIKA tidak lain tidak bukan asal nya dari BRITISH yang tukar administrator Melayu Muar Melaka Johor Lama ke Temenggung..dan selepas kemerdekaan, Malaysia plan semua di bawa ke Federal dan sistem yang anda hidup sekarang ini ialah..SISTEM BRITISH !! Sistem racist !!

August 5, 2008

Land for Sale

All Subjects are free flow; ready to be discussed and distributed.

terima kasih kehadiran tekan widget ke PIDATO 1 : press widget re-direct PIDATO 1

Thank you for visiting.

Republic of Malaysia Widget

I told you : They Did It : Watch this Post Revisions :

4 August, 2008 @ 18:43 by Ko Yem Binjai :  4 August, 2008 @ 17:15 by Ko Yem Binjai

July 20, 2008

РЕСПУБЛИКА Малайзии

Filed under: Republic of Malaysia — Tags: , , , , , , , , — Nun Ha Alliance @ 2:35 pm

Links : Международной политики, экономики, разведки: Кампании Ресурсы

Create a free website or blog at WordPress.com.