Republic of Malaysia | Local Campaigns Resources

August 6, 2008

Straight Talk : Ethnic is Value, Humanity is Plural

One Response to “ARE WE WILLING TO BECOME ‘BANGSA MALAYSIA’?”

Darling,

Whoever ask you to destroy your ethnicity, first thing you should do is..KILL HIM. Stupid enough if I am too late to marry a chinese girl at the age of 60 or marry an indian woman at the age of 70. Historian were made to re-write the history which is at the later stage, the truth unveiled. even the nigers in london are respected as niggers but they are londoners. so don’t listen to this government influenced questions wheteher we can submit to SURRENDER our toilet to the neighbour !!

let me explain, THE HISTORY taht they tried to re-write is coming back to them !! that’s where they got stucked !! would you ask your children to play at the mosque or temple with kavadi and free sex at afternight party ? which one do you allow. so KEEP YOUR VALUE as it is. BANGSA MALAYSIA is all about BANKING SYSTEM AND anything that is between your stomach bellybutton to 6 inches below and 6 inches up !! thats HUMANITY. and a bit of HUMANISM. even if you are atheist, you are A HUMAN..so deny all these historian especially the one who lead the society..he is the most corrupted and too bad the chinese had produced one species as his that destroy the trust to chinese !! and malay umno had allowed him to tell th ehistory wihtout knowing the truth..MALAYSIA WERE CONSTRUCTED ON SOYABEANCURD and TEMPEBASI added with PUTUMAYAM which all this combination had made neutralist imbalance in getting the purity after the activation of the moleculous society !! darrn, that smy opinion, and I will rally on that dear friend..WE WERE MIS-THREAD !!..

for the malays..i am more concern and they thought that malaysia is belong to them !! haaaahhhh…crazy..KL IS GOING TO BE LONDON DARLING, sex is going to be free and free..like they talk by Raja Petra and Anwar..next, even wife sex with other people will be tabloidED..whats going on to this world ya ?

raed on herein

Straight Talk : Malayu Over Politis

#1. Teruk sangat ke Republik Indonesia ? Saya komen : Malaysia lebih jahanam !! Kerana Cronyism !!

#2. Teruk sangat ke Almarhum Razak Ahmad? Saya komen : Memang patut Syed Husin PRM dibatal !!

#3. Teruk sangat ke Umno dalam BN? Saya komen : Siapa tak sayang Umno !! jika mereka ADA2TELINGA !!

#4. Teruk sangat ke Malaysia dalam Malaysia? Saya komen : No point tukar LEADER selagi BANK tak tukar !!

#5. Teruk sangat ke Kristian dalam Islam? Saya komen : sebab makbapak bilang Islam saja yang baik !!

#6. Soalan Keramat. Teruk sangat ke Raja asal Lanun? Saya komen : Sampai mampus tak saya sembah !!

nah di bawah ini, ialah pendapat komen saya terhadap Melayu yang di buai mimpi, mereka mengharap pampers dia akan di beli oleh anak anak mereka pada masa akan datang..sila kan baca.

Conclusion 21.07.2008 : Straight Talk

Orang Melayu dah kalah dalam perlumbaan di Malaysia dan Dunia. Yang control sebenar nya ialah BANK-kepala-Cina. Bercakap hal siapa diri kita, raja ke, manusia biasa ke, no point. IF PNB and other banks are controlled by the Malays for Malaysian Malays and other races, then..at least one step dah ber laku sah dan boleh bantu Melayu. Selagi Melayu kalah dalam ekonomi? Maka keserasian hidup di alam Melayu Nusantara tak akan stabil. Justeru, akan berlaku satu lagi musibah. Nah..sejarah sudah tunjukkan dan bukti, Raja melayu sudah tak berkuasa, malah memohon kuasa kembali? read here..Malah sejarah 100 tahun masih jelas di kepala dan ingatan. Atas dasar peribadi, banyak lagi rakyat kerajaan melayu lama merasa di abaikan. Ini satu phenomena. Salah ke ? Malah sekarang ini, quoted as saying, ada perwakilan kita di sidang Asean di Singapore komentar mengatakan perjuangan manusiawi salah jika tertumpu pada peribadi !! sedangkan dia lupa, satu peribadi lelaki akan menjadikan keluarga dan masyarakat dan kampung dan negeri dan negara, segala berpunca dari 1-esa-single-peribadi kemudian dikembangkan. Tetapi dalam perjuangan untuk menuntut hak republik, adalah sekutu untuk menjadi kan martabat manusia malaysia tegak pada asas milik malaysia kepada rakyat malaysia. Dengan rencana di atas, dan penilaian, ternyata monarchy gagal. ternyata UMNO ke-rajaan juga gagal. UMNO ni siapa? ke-rajaan atau ke-pemerintahan? (administrator?)..apa yang sudah berlaku ialah , UMNO ke-rajaan dan sistem semua ikut kata veto PM..so, ANDA SUDAH DI DALAM REPUBLIK !! ..CUMA dalam diam, Malaysia masih tak melihat dan tak sadar, cuma, PRESIDEN tak di nobat kan. Contoh : Penang sekarang ni, Guan Eng is the President !! tak lama lagi gadoh lah tu..naik baru sehari dua, nama jalan dah di sign board kan tulisan Cina ? itu kah aspirasi Malaysia dan PKR duduk diam tak kekal kan kehendak Malaysia Malaysia? Jika India naik Presiden, nama jalan signboard ada tulisan Tamil? So makin berselerak lah isu masyarakat dan dipecahkan oleh DAP? NOW? apa komen Raja Melayu ? TERNYATA KOSONG !! Malah rekod tunjukkan banyak anak cucu raja melayu kurang ajar dan sesat batasan. Apakah mereka manusia? atau binatang? kita tahu, cek rekod..dan kami dari kerajaan lama, kami melihat. Sorry, ini bukan personal, but, demi bangsa dan masa depan malaysia di nusantara, lazim kami anggap ke-rajaan melayu dah gelumang BADAI. sooner or later, jika melayu tak bangun, jika sikap racist masih kuat? maka, melayu dan cina akan gaduh..INGAT?..kes 1998 Indonesia ? INI SALAH SIAPA ? JIKA tidak lain tidak bukan asal nya dari BRITISH yang tukar administrator Melayu Muar Melaka Johor Lama ke Temenggung..dan selepas kemerdekaan, Malaysia plan semua di bawa ke Federal dan sistem yang anda hidup sekarang ini ialah..SISTEM BRITISH !! Sistem racist !!

August 5, 2008

Land for Sale

All Subjects are free flow; ready to be discussed and distributed.

terima kasih kehadiran tekan widget ke PIDATO 1 : press widget re-direct PIDATO 1

Thank you for visiting.

Republic of Malaysia Widget

I told you : They Did It : Watch this Post Revisions :

4 August, 2008 @ 18:43 by Ko Yem Binjai :  4 August, 2008 @ 17:15 by Ko Yem Binjai

July 20, 2008

RÉPUBLIQUE de la MALAISIE

Links : Politique Internationale, économie, Intelligence: Campagne Ressources

July 7, 2008

Malaysia 911 | Blogged

The Clue : Baby Boomer : Older or Younger and Drug Traffickers Please Leave

a call BN Perak_Tajol Rosli < please solve the problem < get hishamuddin and mukhiz < talk

then Supported by BN Selangor_ ADUN x

then Supported by BN Maharani Johor_ Mr X

then supported by Mr.X Subang Jaya near school ss17

then supported by one each religion chief kristian islam hindi buddha sikh and

chief adat of all minority tribes.

no more clustered by ethnics.or extreme religion base political body.

then Supported by neutral people who love this malaysia malaysia

Tajol Rosli, Mukhriz, Hishamuddin, Maharani Muar Secretary

Maharani Muar will help in economy for the poor level, he had been trained to link all economic channels.

MOTION : NO TO PAK LAH NO TO ANWAR TO SEMANGAT 46 MEMBER AND TO EZAM TO TIAN CHUA TO PATINGGI

others influenced by satan of usa and arabs, please leave.

pak nik may leave, other pas leaders please leave. you failed. wahabis, anwar please leave.

pak lah, khairy, nazri, mahyuddin, syed hamid, ghani othman, abang pandikar, please leave.patinggi, please leave.

Other, should support that man in economy, other cal have their own wish.

China, Chinese, like G8 declarataions, should part some of their income, to help the poor malays and indians. China is not great if Ghenghiz Khan dont meet you. Japan, come and finish your study in Islam, you are confused. You are Islam.

Drug traffickers, get lost from Malaysia.

PETRONAS, Malaysia must save them, avoid anwar usa getting leadeship, getting petronas.

PETRONAS gone into anwar, khairy, ezham, usa, means, malaysia life style will go to the poorest level, social chaos.

Religion : hopefully there will be another islamic party to surface, alternative to PAS. Pak Nik is not listening.

Whoever runs the government, must be vocal and tolerate at international level. USA don’t own the whole world.

Press Wahabi to prove that their property is for the Muslim and entire world poverty. They are not listening. Osama is like Anwar, on personal interest.

We do not want the land, do not want the istana, just return back our history, all are kept in the palace.

History has brought us here, Ketuanan has jajah. By the lanun. The old kingdom has never fight back, in the name of respect to see that other people also wants to live and eat. but the greed had ccontrolled human life style.

If we join the greed, we all will fail, not because of religion, but because of greed.

oil problem, support the indonesian motion, of profit among the world, oil s not yours, its belong to the mother earth. to GOD.

on ly one GOD named Allah, any one any religion can use him. Whoever against that, they are satan. Religion is a lifestyle. Test is evaluation to make you mature. To another level of maturity. Utmost maturity is_Human.

Are you matured?

if you don’t believe in God, then shut up don’t influence human.

you satan you go face death.

People !!! Is this your war people ?

close ending theory of restructring humanity, otherwise, war. war of the end.

if no stop.then in 3 years.alam akan datang.

among you, you have forgotten, a group who had re-appeared after they were abandoned in the war, the bunian.

noon-ha.

LINK : KYB

Blog at WordPress.com.