Republic of Malaysia | Local Campaigns Resources

August 14, 2008

Gaji Salary Foreigner | Blogged

Kenapa gaji foreigner lebih mahal dari gaji pekerja malaysia?

kemudian se senang mereka berhenti kan pekerja malaysiamengatakan kerja dah tamat, sedang kan mereka teruskan bisnes dengan orang baru dan di gaji kan dengan harga yang lebih rendah?

apa hak rakyat malaysia di syarikat korporat foreigner di malaysia?

apa yang HRD Malaysia berlagak sangat tak tahu hal cukai yang di bayar mereka?

kenapa gaji mereka lebih mahal?

adakah itu satu cara jalan bawa keluar hasil dari malaysia ?

kenapa putrajaya diam kan?

apakah itu satu cara dapat bayaran korupsi di luar?

kenapa tak di cek betul ? Statistic department boleh tahu semua !!

Gaji Salary Lokal | Blogged

Kenapa pergi Oversea ambil Student OVC kerja di Malaysia?

Apakah calon students di Malaysia Kurang ?

Kenapa Pemasaran Calon di Malaysia Kurang?

Kenapa Gaji untuk Student di Malaysia Murah daripada Gaji Student produk-ovc?

kenapa GPMS tak buat Kerja statistik ? Tak da Mathematician ? tak Da Analisis ?

gaji budak jepun kerja di malaysia 30 kali lebih tinggi, di bayar di jepun, api poay slip di malaysia tunjuk harga nilai gaji malaysia ? sedang kan qualification mereka sama !! kenapa HRD malaysia tak cek ? kenapa HRD di semua kilang tipu figure ? kenapa kau orang malaysia bodoh sangat tak cek ? kenapa ikutttttttt je apa orang kata ? kenapa cina banyak akauntan di kilang ? kenapa melayu akauntan di khuatiri pecah rahsia ? kenapa bangan sangat ilmu mak bapak kamu beri ? kenapa !!

Anwar Who? | Blogged

2 Responses to “P 44 Permatang Pauh Anwar Ibrahim Conspiracy, Coincidence, Or Crime

  1. Politician is like a ball.
    to score a goal or not.
    depends on the striker.

    Neutralist is based on the balance.
    to observe and to condemn on the corruptions.
    corruptions in mind, monetary and skills.
    some will not react to the public.
    instead they will improvise themselves.

    to have an indian to understand anwar is easy.
    because anwar speaks for all.

    badawi don’t speak for all, but
    he did it to all
    responses to the need of the rakyat.
    ifhe corrupted,
    why no PKR members reported him to ACA?

    WHY? ask CNN, ask MSN, ask ANWAR.

    there’s no report against HIM !!!!
    no report against AKIM !!!
    no report against KYB-Chief.

    so KYB Chief were at Putrajaya today.
    Fullscale economic planning to meet his agenda for the rakyat.
    Why he speaks alone to present the plans for Malaysia?
    among them were witnessed by many, some are spectators from,
    maybe the indian, the chinese, the malays, teh kadazans, the samurais, the pkr, pas, dap, umno and all.

    where is anwar ibrahim?

    still planning to pave the way to putra jaya
    after success then only to speak about structuring the economy?

    I bet,
    the first to oppose him
    later
    will be the Nun Ha Alliance
    from the black
    from the overseas
    who will block their business mission
    that will benefit the supporters
    of PKR and USA.

    UNLESS whoever is tend to like the USA
    duck to bell the USA

    I bet
    get the USA to come to us
    no one will report this

    because
    PKR is not that strong
    to withstand
    intellectual versus reality

    sodomy is Anwar made conspiracy.

    will you blog this?
    AKIM is neutralist to the god Allah subhanahwataala.
    he has the liking to that.

    lket him with his world.

    Republic will happen
    if all agree to demolish monarchy
    do you agree to demolish the monarchy
    and declare in the public?

    anwar has no balls to declare that.

    even if he goes up
    there are london cases awaited for him

    thats why we said yesterday,
    vote for these people.

    hell then to come.
    only our grandchildren will see that their graet grandfathers were a real fighter
    for the real malaysia a country they love.

    many
    many malays and non-malays agreed with this.
    but not many
    have the balls in their court.

    will u blog all this?

  2. all nun ha alliance were at the putrajaya just now.

    its beautiful place.

    lucky its under federal.

    otherwise,

    khalid salleh PKR will slepp by his ears.

    even anwar in putrajaya,

    its not PKR,

    its federal.

    so PKr and Pr fights are actually

    wasted

    just to meet anwars desire.

    if he were heroes,

    please blog this,
    why he never fought during his term in government before?

    conspiracy is
    in between anwar’s leg
    that’s the meaning kiasan
    that everyone should understand that.

    WE have the real evidence who anwar really is.

    that evidence, a he prayed with Chief every Subuh.

    but we never tell all.

    we wait for the right time.

    to tell.
    to see him tumble and finished.
    let him waste his time first.

    is this your war malaysian?

Anwar dan Students di London | Blogged

Korupsi Beli 100,000rm

Seorang

so, mahasiswa di malaysia?

kena tipu, sebab, dana itu di transfer untuk kempen melalui mahasiswa di malaysia

results ? politik melayu malaysia akan terus berkocak

SELAMA NYA

UiTM | Blogged on Other to HELP their POOR

Stop talking about UiTM for the Malays.

GET your LEADER the non-Malays to

HELP their Poors to Go to 99% more the non-Malays Universities !!

ASK YOUR BLOODY LIM KOK WING JEFFREY CHEAH TO TOLONG THE POOR !!

ATTACK YOUR KIT SIANG FAMILY ON THIS !! NOT BUMI RIGHTS, BODOH !!

all this is about money !! about Mara Money !!

Corruptions YES !! IT happened in Mara !!

So Don’t talk about RIGHTS that already established !!

STRAIGHT to the POINT !! OPEN FILE ATTACK the CORRUPTIONS in MARA !!

Politik Wang | Students di “BELI” 100,000rm ke atas SE ORANG

Tajuk cukup explain | Politik Wang | Jangan Gormal LAH !! Malaysian Students di “BELI” di luar 100,000rm ke atas SE ORANG

title is enough to explain.

GO UK, LONDON | Students Are “BOUGHT” to influence-attack the Malaysian Nation

Tak Pahe bahasa Hidung ? Pergi UK sana | beli dictionary bahasa Melayu !!

August 13, 2008

Permatang Pauh | Antara Babi dan Kiasu | Ada rI Mau Bodoh

The World Game ? World watching You ? Pikir ni Dulu

..”I stood at the entrance of the hotel in that winter, cold, but noticed a man, a China man, busy picking up and down the vases, into the hotel, into his room, and the hotel receptionist whispered to me, that the man filled up his room, with the vases, the imitations ones from China, and faked the original ones, and sold them at higher price in London. I nodded. The receptionist was a China girl from Beijing.”

Seven-year-old Yang Peiyi during an interview in Beijing on August 11. Beijing's Olympic organisers admitted on Tuesday that nine-year-old Lin Miaoke, who was seen by millions around the world singing during the ceremony, was actually miming a song that was pre-recorded by Yang. The World Game

LINKpress..”Chinese media blackout on faked Olympic ceremony saga”

http://www.utp.edu.my/news/KhooKayKim.php The World Game

As a renown artist-historian, Professor Khoo Kay Khim

prescribed Malaysian with diverted history, of many. Unlevelled between the unsettled polity instruction, and the adat polity views. Today, August 13 2008, he made comment on UiTM over a news on dissatisfaction of the Malays rights FOR that institution. Question | Apakah Melayu dah tak da orang lain nak di rujuk hal Hak Melayu demi urusan orang Melayu ?

Melayu / India Lupa ? atau Melayu Bodoh ?

The World Game

http://www.physics.nus.edu.sg/photogallery/pastcurrentphotos/pages/1967LeeKuanYew_JPG_jpg.htm

As a renown socialist-historian, Lee Kuan Yew

In over A-NIGHT !! si Malay by the name of Rahman, who was earlier traveled together with this Lee Kuan Yew to London, without the knowledge of our ancestors, of whatever transpired among them, except in the piece of that junk paper, LEE KUAN YEW had organised the chaos in Singapore_I said organized..and then came one duck, made join the race to GIVE him the Singapore, OVER A bed-one-night-stand.

Sue me, if I am wrong !! Melayu / India Lupa ? atau Melayu Bodoh ?

Then, came several other elite who MANIPULATED the rights of others, just FOR THE SAKE to benefit THEMSELVES, and among them they knew, there are some

KIASU

August 12, 2008

Permatang Pauh | Kiamat Hadir dari Utara

Saya Mimpi Anwar Hadir Minta Bantuan 6 Minggu Lalu

Saya diam kan, saya rasa perlu saya beritahu dia. Saya diam kan, saya beritahu pada seseorang lain, tapi dia tiada komen. Saya tahan kan perasaan. Dia mintak tolong.

Tapi, saya biar kan hal ini berlalu. 6 minggu dah lewat, Anwar mengahadapi satu kepayahan, di tepi warung tepi jalan, tepi bukit yang baru di tarah tanah nya merah, sekitar maghrib, dan kami berjalan segandingan, dan saya cuba menasihati dia cara untuk dia melepasi hambatan. Dia diam, dan dia tahu dia sedang berkomunikasi dengan saya. Dia meninggalkan warung itu bersama saya. Pakaian nya tak cukup sesuai sebagai sorang pejabat. Sambil saya me nasihat kan dia, mimpi putus, dia tak mendengar.

Arti mimpi | Warna Merah | Kerakusan Dunia | Pakaian yang tak se suai untuk si pejabat | Bukan dia yang layak | Hadir nya di tepi jalan minta tolong | Arti nya dia tahu dia dalam kepayahan | Dan dia diam | arti nya banyak rahsia dia simpan | Konklusi – Dia sebenar nya tak suka dengan apa yang dilakukankan nya sekarang ini |

Info | sambil saya memanggil dia keluar dari warung | ada tiga – empat orang yang bersama dia, di warung itu, dan 3 mobil putih sedang menunggu, sedang kan saya hadir, secara jelma, dan tanah merah tepi bukit warnanya tersangat merah oren.

Toronto Shell | 10-08-08

August 11, 2008

Tax | Hitung Kutipan Cukai | Nak Jadi PM ?

Shah Alam | Kutipan Sebulan RM20 juta

Permatang Pauh | Kutipan Sebulan RM100,000

Johor Bahru | Kutipan Sebulan RM10 juta

Kubang Pasu | Kutipan Sebulan RM 50,000

Kota Bharu | Kutipan Sebulan RM 25,000

Ini Contoh Perbandingan.

RAKYAT NEUTRAL diBODOHkan | PILIHLAH TOKOH MULUT

LEBIH DARI TOKOH UANG JAMIN NEGARA

maka korupsi akan terus berlaku

Rakyat Bodoh?..Ikuttttt..Ulang Silapan…

Kerana Bodoh – Negara Tergadai, SATU Negara Tergadai !!

INGAT !! Kerana Tergadai ? Negara Berontak, Satu Negara AKAN BERONTAK !!

Kerana Kamu Bodoh ? ATAU Kerana Kamu di BODOH Kan ?

DARI RAKYAT MALAYSIA OVC | SOKONG NEUTRALIS | BUANG HANTU RAYA

August 9, 2008

Inteligen | Sharir Confirm Surrender | Malaysia Oil Stucked

setuju pencen wakil rakyat, taktik kotor melayu-asal pahang wakil UMNO johor bahru bankrap idea janji tiket serah kepada kawan –

UMNO Johor di Bodohkan | Ketua AAB

kedai dobi tukar kedai MLM | ACA cek lesen

presslink ReadMore

« Newer Posts

Create a free website or blog at WordPress.com.